skip to Main Content

Over ons

We zien een florerende beweging van geïntegreerde gemenschappen van discipelen van Jezus over heel België.

Mis het niet

Info & evenementen

Samen onderweg

Geïntegreerde gemeenschappen

Stimulerende bedieningen

Opleiding & vorming

Wordt een partner

Trending

VIANOVA-nieuws

Join VIANOVA

Stagiairs M/V Gemeenschappen leiden / ontwikkelen

Je voelt je geroepen om mensen te ontmoeten die Jezus (nog) niet kennen en je droomt ervan hen mee te nemen op de weg van Jezus, hen samen te brengen in Gemeenschappen met een echt geloof, en je smacht naar een opleiding om te dienen..? Wij zoeken stagiairs om samen te leren, met ervaren begeleiders, hoe je geïntegreerde Gemeenschappen van volgelingen van Jezus kan beginnen en ontwikkelen (van 2 weken tot 2 jaar).

[email protected]

Medeverantwoordelijke M/V voor Café Expressé

Je bent begaan met de mensen om je heen, vooral met diegenen die Jezus (nog) niet kennen, je wilt graag leren hoe je het Evangelie kan vertellen door en in gewone, bewust gekozen vriendschappen, je wilt deel zijn van een team dat Jezus wil laten zien in het centrum van de stad … ? Ons Café Expressé (in Gosselies) zoekt iemand die mee-verantwoordelijk wil zijn om het concept verder te ontwikkelen en het team te leiden.

[email protected]

administratief medewerker M/V

Je houdt ervan om de administratie te doen van een project, de correspondentie, telefonische contacten, vertalingen, je bent vertrouwd met de bestaande programma’s, je hebt een opleiding (en/of voldoende ervaring) in secretariaat, je bent gemotiveerd en je wilt de Heer dienen samen met ons team in de administratie,…? We zoeken een administratief medewerker M/V, Frans/Engels of Nederlands/Engels (deeltijds of voltijds).

[email protected]

boekhouder M/V

Brussels

Dutch, English, French

Je houdt van cijfers, je hebt een opleiding (en/of voldoende ervaring) in boekhouden, je bent gemotiveerd en je wilt de Heer dienen samen met ons team in de administratie…? We zoeken een boekhouder voor het bijhouden van de boekhouding van onze vzw (stichting) en voor een regelmatige rapportering (deeltijds of voltijds).

[email protected]