skip to Main Content

Uw woord is de waarheid

Naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de BEZ ontstond het idee om een jubileumboek uit te brengen. Henk van Dorp dook in de geschiedenis en de archieven van de Zending en bundelde heel wat verhalen in het boek ‘Uw Woord Is De Waarheid’. Het boek zal in mei 2019 verschijnen in het Frans en in het Nederlands.

Het boek vertelt chronologisch het verhaal van 100 jaar evangelisatie en gemeentestichting door de Belgische Evangelische Zending,  een organisatie die gesticht werd door het Amerikaanse echtpaar Ralph en Edith Norton. Alle belangrijke fasen in de historie van de evangelische zendingsgeschiedenis komen aan bod. Daarbij wordt een groot aantal persoonlijke verhalen verteld. Het jubileumboek levert niet alleen een bijzondere bijdrage aan de Belgische zendingsgeschiedenis maar laat tevens de grootheid van God zien en wat Hij kan doen door kwetsbare mensen heen.

Indien je het boek reserveert voor 1 maart 2019, betalen wij de verzendingskosten. Het boek wordt dus gratis naar jou toegestuurd*! Deze aanbieding geldt voor verzending binnen België en Nederland.  Voor verzending naar andere landen worden de verzendkosten aangerekend. ‘Uw Woord Is De Waarheid’ kost €24,95.

Wil je het boek reserveren? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

*Bij een reservering kan u er ook voor kiezen om het boek op te halen tijdens onze viering van 11 mei.