top of page

We komen samen om elkaar beter te leren kennen

HET VIANOVA TEAM

Ons team bestaat uit discipelen van Jezus die hun tijd investeren in het implementeren van de VIANOVA visie (vormen - zich inzetten - verbinden).

Onze medewerkers op het terrein werken in lokaal geïntegreerde gemeenschappen doorheen België. Onze administratieve en strategische medewerkers werken vanuit onze kantoren in Zaventem, in regio Brussel.

VIANOVA organiseert regelmatig Family Days, gezellige en broederlijke momenten die al onze medewerkers samenbrengen, om ervoor te zorgen dat ons team verenigd blijft ondanks de geografische afstand en de dagelijkse verplichtingen. Klik op de video's hieronder voor een blik op onze Family Days.

Wil je je bij ons team aansluiten?

VIANOVA is een dynamische beweging die de liefde van Jezus wil laten zien in het hart van onze maatschappij. Je hebt geen groot diploma nodig om jij bij ons team aan te sluiten, kom zoals je bent

Sluit je aan bij onze medewerkers of ons team van vrijwilligers, promoot onze hulpmiddelen, onze trainingen of onze persoonlijke coaching, laten we samen het project opzetten dat God op je hart heeft gelegd, of word een van onze partners.

Iedereen is welkom, kijk maar naar de video!

bottom of page