top of page
Joggingpartners

WORD PARTNER

VIANOVA heeft een blijvende beweging op gang gebracht door de Liefde uit te leven in onze samenleving. We willen onze naaste liefhebben en hen begeleiden in hun zoektocht naar God. We willen discipelen van Jezus vormen, zodat ze meer op Jezus gaan lijken en hen samenbrengen in gemeenschappen die de liefde van Jezus uitstralen. We willen dat deze cyclus van incarneren, vormen en bijeenbrengen zich blijvend herhaalt. 

 

We willen deze beweging niet alleen zijn in ons eigen kleine kringetje. De boodschap van Liefde moet van de daken geschreeuwd worden in een samenleving van mensen die overal naar antwoorden zoekt. Wil je de handen ineenslaan met ons? Ga je mee in de ontmoeting met je naaste? 

 

We hebben gebedspartners nodig, die tijd hebben en geïnteresseerd zijn in het wel en wee van onze medewerkers, in onze projecten en die daarover willen praten met de Vader.  

We hebben partners nodig die financieel bijdragen.  

We hebben partners nodig die meewerken, die zich ter plaatse inzetten, die medewerkers sturen, …  

We hebben partners nodig, personen en organisaties, om mee samen te werken, materialen en middelen uit te wisselen, die VIANOVA en haar doelstellingen kunnen promoten in hun eigen netwerk. 

 

Kom, sluit je aan bij een beweging van Liefde, die door God op gang gebracht is en geleid wordt. 

Bedankt, we hebben je bericht ontvangen!

bottom of page