top of page
Moderne kantooromgeving

SLUIT JE AAN BIJ VIANOVA

“Wij zien een florerende beweging van geïntegreerde gemeenschappen

van discipelen van Jezus in België.” 

  

VIANOVA houdt van mensen. We willen naar hen toegaan en samen op weg gaan. We willen leven als discipelen van Jezus en daarin groeien. We willen samenkomen in levende gemeenschappen die aansluiten bij de directe omgeving en die onze cultuur weerspiegelen.  

 

We dromen van een florerende beweging van geïntegreerde gemeenschappen van discipelen van Jezus. We dromen ervan dat discipelen van Jezus hun passie delen met anderen en hen meenemen op hun weg van geloof. We dromen van geïntegreerde gemeenschappen die met nieuwe ideeën een beweging op gang brengen die het Goede Nieuws van Jezus laten zien. 

 

Die uitdaging kan VIANOVA alleen aangaan door samen te werken en iedereen die wil, kan meewerken, in de gemeenschappen, achter de schermen, in de administratie, … iedereen op de juiste plaats, die past bij je persoonlijkheid en je gaven. 

Je kan je aansluiten bij ons team, gebruikmaken van onze materialen, je aanmelden voor training of persoonlijke coaching of je als partner aansluiten. Voel je vrij om ons te contacteren!

Je kan je ook bij ons vrijwilligersteam aansluiten!

Bedankt, we hebben je bericht ontvangen!

bottom of page